Jeg
hedder
Lukas.

Kort ansøgning

Jeg kan godt lide at gå til makronerne, og jeg vil rigtig gerne arbejde hos jer. Så jeg har gjort lidt ekstra ud af det; jeg har lavet en one-page-hjemmeside til jer. Formålet med den er at gøre klart, at jeg er en stærk kandidat til stillingen, og at jeg rigtig gerne vil have den.

Alt indhold på siden er mit eget. Billederne har jeg selv taget og behandlet. Videoen har jeg selv skudt, klippet og color-graded. Udstyret, det er lavet med, er mit eget, og hjemmesiden har jeg selv designet og programmeret fra bunden.

Jeg designer og programmerer hjemmesider, jeg skriver sjove tekster, jeg tager skarpe billeder, og jeg optager god video. Men der hvor jeg står stærkest, er med et bredt kendskab til det hele og mere end tre års erfaring i at koordinere og levere produktioner inden for alle områderne med løbende kontakt til kunder og medarbejdere.

Jeg er en mand, der kan lidt af det hele. Men det kræver et arbejde med en bred palette at holde det ved lige. Det håber jeg, at jeg kan få hos jer.

Arbejde og uddannelse

Jeg hedder Lukas, og jeg er 25 år. Jeg er født i Aarhus, men endte af omveje på Fyn, hvor jeg havde mine teenageår. I 2006 påbegyndte jeg STX ved Vestfyns Gymnasium, og da jeg i 2009 fik min studenterhue, flyttede jeg tilbage til Aarhus, hvor jeg bor i dag.

Fra 2009 til 2010 arbejdede jeg i en SFO, men arbejdet var meget rutinepræget, så i marts 2010 oprettede jeg musikbloggen Wonders Make Joy for at få noget udfordring i dagligdagen. Mit arbejde under denne blog har i høj grad formet mit liv og min omgangskreds i Aarhus sidenhen, og sideløbende med min uddannelse har jeg bl.a. arbejdet for Roskilde Festival og været ungdomsrådgiver for Uffe Elbæk under hans virke som kulturminister.

Over 300 blogindlæg om den danske musikundergrund senere, og med en multimediedesigneruddannelse i baggagen, arbejder jeg nu som afdelingschef i et webbureau på fjerde år.

Mit daglige arbejde er alsidigt fordelt over koordinering og kvalitetskontrol af grafiske produktioner, programmering og udvikling af hjemmesider, fotografisk arbejde og videoproduktioner med efterbehandling, samt analytisk arbejde med Google Analytics. Afdelingens størrelse veksler mellem 3-5 medarbejdere, og min primære funktion som afdelingschef er at sørge for, at vi når vores ugentlige mål. Jeg er vant til en travl hverdag med mange bolde i luften.

Arbejde

atriumWeb

Supportchef

April 2013 - I dag

Kulturministeriet

Ungdomsrådgiver

Maj 2012 - November 2013

WebHQ

Webdesigner

Januar 2012 - August 2012

Roskilde Festival

Roskilde Rising

Januar 2012 - December 2012

Live Live Festival

Kommunikationspraktikant

Januar 2012 - April 2012

SFO Virupskolen

Pædagogmedhjælper

September 2009 - August 2010

Uddannelse

Multimediedesigner

August 2010 - Juni 2012

Bradfields College

English Language & Activity Course

Juli 2007

Vestfyns Gymnasium

August 2006 - Juni 2009

Glamsbjergskolen

Januar 2003 - Juni 2006

Ejby Skole

August 2002 - Januar 2003

T. H. Langs Skole

August 1996 - Juni 2002

Projekter

Mer' Støj!

Debat- og musikarrangementer

December 2011 - November 2013

Joyride Management

Artist Management

Januar 2011 - Juni 2013

Wonders Make Joy

Musikblog

Marts 2010 - I dag

Billedbehandling

Her er nogle af mine bedste produktioner. Billederne er mine egne. Al efterbehandling er lavet i Photoshop. Det er et lille udvalg. For et lidt større udvalg kan I besøge lukaskaldan.dk, hvor jeg har lagt flere billeder op.

Fritid

Som det afspejler sig på min hjemmeside lukaskaldan.dk, bruger jeg meget af min fritid på fotografi, video og efterbehandling af begge. Det er min helt store passion. Derudover har jeg tidligere roet kajak, og jeg har for nylig tilmeldt mig en klub og håber på at komme igang med roningen igen.

Jeg har været sammen med min kæreste i 8 år, og sammen kan vi godt lide at gå til koncerter og tage på festivaller. Når vi er hjemme, bruger vi tiden på at se film, læse bøger eller spille Playstation. Vi skal giftes til næste år, og er derfor så småt i gang med at planlægge et brag af et bryllup.

Video

Jeg er ikke så erfaren i mit arbejde med videoproduktion, som jeg er i mit arbejde med billedbehandling. Men jeg har sammenklippet et udrag af mit arbejde her. 'Showreel' består af en række forskellige projekter, jeg har arbejdet på, bla. musikvideoer. Alle klip er optaget, efterbehandlet og klippet af mig selv.

Tak for opmærksomheden. Jeg håber på at høre fra jer. Hvis I har spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte mig.

Kontakt mig på lukas@lukaskaldan.dk eller +45 30 26 43 87

Navigation